Mostra de Curtmetratges - Sessió 3

 27 Decembre



SESSIÓ 3





Mademoiselle Kiki et les Montparnos
França, 2012. 14 minuts
Directora: Amélie Harrault
Sinopsi: Kiki de Montparnasse és la musa infatigable dels grans pintors avantguardistes de principis del segle XX. Amb el temps es converteix en pintora, dissenyadora, escriptora i cantant de cabaret .



Land
Jaapó, 2013. 4 minuts
Director: Masanobu Hiraoka
Sinopsi: Un curtmetratge en el qual el canvi de forma de diferents figures, ens transporta, per mitjà de colors i moviments ràpids, a un món d'abstracció i metamorfosi.


365
RU, 2013. 7 minuts
Directors: Myles McLeod, Greg McLeod
Sinopsi: Un any. Una pel·lícula. Un segon per dia. Els germans McLeod realitzen un segon d'animació cada dia dels 365 de l'any 2013.


















Timber
Suïssa, 2014. 6 minuts
Director: Nils Hedinger
Sinopsi: Un grup de troncs són a punt de morir congelats en un desert fred i glacial. Quan s'adonen que solament ells mateixos poden servir de llenya per a encendre un foc, les coses comencen a calfar-se.





8 balles
França, 2014. 13 minuts
Director: Frank Ternier
Sinopsi: Gabriel viu a Taipei i ha perdut a la seua família durant un atracament amb violència. Recorda un home pèl-roig que feia olor de peix fregit. Gabriel se sent buit, amb un forat al seu cap.

A Single Life
Holanda, 2014. 3 minuts
Directors: Job Roggeveen, Marieke Blaauw, Joris Oprins
Sinopsi: Una dona soltera descobreix que en reproduir un disc de vinil amb la cançó A Single Life pot viatjar a través de la seua vida cap al passat o cap al futur.












Splintertime
França, 2015. 11 minuts
Director: Rosto
Sinopsi: Una banda de músics-esperits viatja a la part de darrere d'una ambulància. La conductora transita sense rumb en un univers on el temps i l'espai són tan intercanviables com la vida i la mort.


Sneh
Eslovàquia, 2013. 17 minuts
Directora: Ivana Sebestová
Sinopsi: Una dona a l'espera del seu amor; un home en cerca del perfecte floc de neu en terres llunyanes. També la història d'esta neu, que fa que els somnis s'esvaïsquen i acaben fonent-se.
















Babioles: Câlin éthylique
França, 2012. 2 minuts
Director: Mathieu Auvray
Sinopsi: Indi, conill i pingüí, els Babioles, vaguen perduts per un món adult, absurd i violent. Tal vegada al bar, durant l'“hora feliç”, algú els pare esment.






PRÒXIMA PEL·LÍCULA


LOS INSÓLITOS PECES GATO / Mèxic, 2013 / 95 minuts
Claudia Saint-Luce


Claudia, una jove callada i taciturna, treballa en un supermercat com a promotora de salsitxes. Per no saber bregar amb esta insostenible solitud, acaba a la sala d'urgències d'un hospital públic, amb un sever cas d'apendicitis. És ací on coneix Martha, una dona que es troba hospitalitzada al llit del costat. Martha, qui viu acompanyada pels seus fills, a poc a poc es guanya la confiança de Claudia. El curiós equilibri d'esta família aconsegueix que Claudia establisca una relació d'amistat amb Martha, un lligam que es va estrenyent a poc a poc.




No hay comentarios: