Mostra de Curtmetratges - Sessió 4

31 Gener 


















MOSTRA DE CURTMETRATGES D'ANIMACIÓ
SESSIÓ 4
Lettres de femmes 
França, 2013. 11 minuts
Director: Augusto Zanovello
Sinopsi: Al front de la Primera Guerra Mundial, l'infermer Simon tracta amb cartes d'amor les ferides dels soldats. Les paraules de les estimades tenen el poder de guarir les lesions d'aquests combatents de paper.





Duku Spacemarines
França, 2012. 4 minuts
Directors: Nicolas Liautaud, Alice Suret-Canale, Hugo Paquin, Nicolas Dubois
Sinopsi: Divertit recorregut pels clixés del cinema d'acció de Hollywood, que barreja estils d'animació mentre ens porta des del cau d'un hacker xinés infiltrat en el sistema capitalista nord-americà fins a la fi del món.






































Hollow Land
Dinamarca, 2013. 14 minuts
Directors: Uri Kranot, Michelle Kranot
Sinopsi: Berta i Solomon arriben a una terra que promet ser un respir en la seua llarga cerca. Però potser no siga la seua terra utòpica, sinó un altre lloc de pas en el seu etern viatge a la recerca d'una llar.








































Tram
França, 2012. 8 minuts
Directora: Michaela Pavlatova
Sinopsi: Les pulsions i fantasmes d'una conductora de tramvia transformen la realitat en un deliri surrealista i fàl·lic.





















El ruido del mundo
Espanya, 2013. 13 minuts
Director: Coke Riobóo
Sinopsi: Héctor, un compositor, pateix un estrany mal en la seua oïda: és capaç d'escoltar tots els sorolls del món simultàniament. A través de la música intentarà trobar un remei per a la seua malaltia.


















Man On the Chair
Corea del Sud, 2014. 7 minuts
Director: Dahee Jeong
Sinopsi: L'home de la cadira està turmentat i constantment es qüestiona la seua pròpia existència. "No seré un dibuix traçat per una altra persona?"



























Clouds
Índia, 2013. 5 minuts
Directors: Nikita Deshpande, Stéphanie Birat
Sinopsi: Explica'm, d'on vénen els núvols? Esta innocent pregunta ens descobreix la història d'un cranc perdut en un món ple de personatges estranys.










Boles
Eslovènia, 2013. 12 minuts
Directora: Špela Čadež
Sinopsi: Filip viu en un barri pobre i somnia amb la glòria literària i una existència luxosa en una part més pròspera de la ciutat. Un dia, algú crida a la seua porta. La seua veïna Tereza, una prostituta major que Filip i a la qual aquest intenta evitar per tots els mitjans, li demana que li redacte una carta per al seu nuvi.











Babioles: Self Service
França, 2012. 2 minuts
Director: Mathieu Auvray
Sinopsi: Els Babioles s'endinsen en un supermercat a la recerca d'afecte i atenció. En arribar a la cinta transportadora comença la diversió.















PRÒXIMA PEL·LÍCULA

CUANDO LAS GOTAS SE HACEN LLUVIA / Espanya, 2015 / 80 minuts
José Gayá – Colectivo Miradas

La pel·lícula s'estructura en tres actes i presenta el procés de transformació sociopolítica de l'estat espanyol des de la fi de la dictadura franquista. El film, rodat a la Marina Alta, el barri de Gamonal, Vallecas, Sabadell i Andalusia, explora l'impacte que la crisi i les polítiques d'austeritat tenen sobre sis personatges senzills i diversos de la societat espanyola actual. Un documental sobre les respostes ciutadanes a la crisi del capitalisme i les polítiques de retallades .






No hay comentarios: